PRODUK PANAS

about

Tentang Kami

Hebei Junyu Farmasi Co., Ltd, didirikeun taun 1999, anu mangrupikeun perusahaan ubar médis pikeun ahli khusus dina P&P, Produksi, Pamasaran sareng Jasa Téknis. Ayeuna damel langkung ti 100kinds produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng komitmen pikeun ngalayanan nasabah global kalayan produk anu kualitasna alus pisan, kaamanan sareng efficacy anu matuh kana pedoman sarat pangaturan GMP.

  • Certificate Sertipikat
  • Factory Pabrik
  • Teams Tim

PRODUK FITUR

blog urang