Albendazole 2500 mg bolus

Pedaran pondok:

Albendazole mangrupikeun anthelmintic sintétik anu kagolong kana kelompok benzimidazole-turunan anu aktipitas ngalawan rupa-rupa cacing sareng dina tingkat dosis anu langkung luhur ogé ngalawan tahapan ati pikeun ati.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Unggal tablet ngandung Albendazole 2500mg.

Katerangan
Albendazole mangrupikeun anthelmintic sintétik anu kagolong kana kelompok benzimidazole-turunan anu aktipitas ngalawan rupa-rupa cacing sareng dina tingkat dosis anu langkung luhur ogé ngalawan tahapan ati pikeun ati.

Indikasi
Albendazole bolus Prophylaxis sareng ngubaran worminfections dina anak sapi sareng sapi sapertos:
Cacing Gastrointestinal: Bunostomum, Cooperia, Chabertia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides and Trichostrongylus spp.
Cacing paru: Dictyocaulus viviparus sareng D. filaria.
Cacing pita: Monieza spp.
Ati-fluke: sawawa Fasciola hepatica.

Indikasi Kontra
Administrasi bolend Albendazole dina 45 dinten mimiti kandungan.

Pangaruh samping
Réaksi hipersensitivitas.

Dosis
Albendazole bolus pikeun administrasi oral:
Anak sapi sareng sapi: 1 bolus per 120 kg beurat awak.
Pikeun fluke ati: 1 bolus per 70 kg beurat awak.
Domba sareng domba: 1 bolus per 70 kg beurat awak.
Pikeun fluke ati: 1 bolus per 60 kg beurat awak.

Ditarikna kali
- Kanggo daging: 12 dinten.
- Kanggo susu: 4 dinten.

Panyimpenan: Segel sareng simpen dina suhu kamar.
Jauhkeun tina jangkauan barudak.
Paking: 5tablet / blister, 10blisters / box.

Kami yakin yén hubungan jangka waktos anu berkepanjangan saleresna mangrupikeun hasil tina puncak jajaran, panyayogi manpaat, pengetahuan anu sejahtera sareng kontak pribadi pikeun Desain Pantun Anyar pikeun Kedokteran Kedokteran Hewan Albendazole Bolus 2500mg, Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sadaya penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari kerjasama pikeun saling manpaat.
Desain Pantun Anyar pikeun Pangajaran sarta Palatihan Atikan Cina, Bolus, Item parantos diliwatan ku sertifikasi mumpuni nasional sareng ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa spesialis kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nganteurkeun anjeun nganggo sampel gratis pikeun minuhan spésifikasi anjeun. Usaha idéal sigana bakal dihasilkeun pikeun nawiskeun jasa sareng solusi anu paling nguntungkeun. Kedah anjeun museurkeun perusahaan sareng solusi na, anjeun kedah kontak sareng kami ku ngirim email atanapi nelepon langsung. Pikeun tiasa terang solusi sareng perusahaan urang. langkung, anjeun bakal tiasa sumping ka pabrik urang pikeun ningali éta. Kami bakal tetep ngabagéakeun sémah ti sakumna dunya kana perusahaan urang. o ngawangun perusahaan bisnis. elations sareng kami. Émut ngaraos leres-leres bébas nyarios ka kami pikeun organisasi. nd kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman praktis dagang pangsaéna sareng sadaya padagang urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami