Akuatik

  • Super Gasomil – JS Powder

    Super Gasomil - JS Bubuk

    Bacillus subtilis, Nitrobacterium, Nitrococcus, baktéri fotosintétik.
  • Super concentrated EM bacteria

    Baktéri EM super pekat

    Bacillus subtilis, Candida utilis, baktéri fotosintétik, bakteri nitrifying, baktéri asam laktat, actinomycetes, énzim aktip, faktor trofik, katalis fotosintétik, aktivator oksigén, aktivator.
  • Oxygen tablet

    Tablet oksigén

    Oksigén Tablet mangrupikeun unsur kimia kalayan simbol O sareng nomer atom 8. Éta mangrupikeun anggota gugus kalkogen dina tabel périodik sareng mangrupikeun agén pangoksidasi non-logam anu réaktif pisan anu gampang ngabentuk oksida kalayan kaseueuran unsur ogé sanyawa anu sanés.
  • Aquatic BKC

    Akuatik BKC

    Pencegahan sareng pangobatan lauk, hurang, keuyeup, penyu, bangkong sareng sato cai sanés ku vibrio, pendarahan Uap anu beurat disababkeun ku baktéri sapertos baktéri, insang busuk, ascites, enteritis, bisul, lambar kécap sareng panyakit baktéri sanés