Suntikan AMINOVB Kompléks

Pedaran pondok:

Pikeun ngungkulan setrés disababkeun ku suhu anu ekstrim, kalembaban anu kuat, kakurangan nutrisi, penanganan anu kasar, ngangkut, vaksinasi, debeaking sareng kliping, inféksi
sareng panyakit parasit dina sato & jangjangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Unggal 100ml ngandung
Arginin …………… 144mg
Cysteine ​​…………… 320mg
Glutamin ……… ..320mg
Glycine …………… .320mg
Histidine ………… ..132mg
Isoleusin ………… 360mg
Leucine …………… .428mg
Lysine ……………… 544mg
Methionine ……… .320mg
Threonine ………… ..86mg
Phenylalanine …… 500mg
Valine ……………… .360mg
Vitamin B1 ……… ..400mg
Vitamin B2 …………… 17mg
Vitamin B6 ………… ..34mg
Nicotinamide …… 800mg
Glukosa ……………… ..3.3g
EDTA-2NA ………… 50mg

Indikasi
Pikeun ngungkulan setrés disababkeun ku suhu anu ekstrim, kalembaban anu kuat, kakurangan nutrisi, penanganan anu kasar, ngangkut, vaksinasi, debeaking sareng kliping, inféksi
sareng panyakit parasit dina sato & jangjangan.

Dosis
Pikeun panggunaan lisan hungkul.
Unggas: 1ml per liter cai minum

Ati-ati
Jauhkeun sadaya ubar ti barudak

Panyimpenan
Simpen antara + 2 ℃ sareng +15 ℃, sareng nyalindung tina cahaya

Pakét
Pakét tiasa dilakukeun numutkeun paménta pasar
10ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 250ml


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami