Curecocci Pangalusna Amprolium Sulphaquinoxaline Vitamin WSP

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi:
Unggal 100g ngandung:
Amprolium: 20%
Sulphaquinoxaline: 20%
Vitamin K3: 0,3%
Indikasi:
Pikeun pencegahan & pangobatan coccidiosis akut & kronis, kolera manuk, tipus manuk, pasteurella, salmonella jsb.
Inféksi protokol, khususna pikeun coccidiosis dina jangjangan, perdarahan gastrointestinal
alatan maag, mujarab ngalawan seueur spésiés eimeria:
E.acervulina, E.tenella, E.necatrix, E.maxima, E.brunetti jsb.
Dosis sareng Administrasi
Pikeun jangjangan: 1gm / 1-2 L cai nginum salami 3 dugi 5 dinten.
PanyimpenanDi tempat anu garing sareng poék tiis, dijaga tina sinar matahari
Pakét100g

Solusi kami dikenal pisan sareng dipercaya ku konsumén sareng bakal minuhan teras-terasan ngarobih persyaratan kauangan sareng sosial pikeun Pabrik Langsung nyayogikeun Cina Sulfaquinoxaline, Kami ngabagéakeun pembeli, asosiasi bisnis sareng pasangan ti sadaya bagéan dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari kerjasama pikeun aspék positip silih.
Pabrik Langsung nyayogikeun Cina Sulfaquinoxaline, Sulfaquinoxaline Sodium, Kami ngahontal ISO9001 anu nyayogikeun yayasan padet pikeun pamekaran salajengna. Neraskeun kana "Kualitas luhur, Pangiriman Ajakan, Harga Kompetitif", kami ayeuna parantos netepkeun kerjasama jangka panjang sareng klien ti luar negeri sareng domestik sareng kéngingkeun koméntar tinggi klien anyar sareng lami. Mangrupikeun kahormatan hébat kami pikeun nyumponan paménta anjeun. Kami tulus ngarepkeun perhatian anjeun.
Garis produksi kami dirancang pikeun minuhan tungtutan lokal sareng global. Ayeuna, urang gaduh sapuluh lini produksi utama: garis suntikan, bubuk leyur sareng garis présin, garis larutan lisan, garis disinféktan sareng jalur ekstrak ramuan Cina, sareng sajabana lini produksi ogé dilengkepan ku mesin-mesin téknologi luhur. Sadaya mesin dioperasikeun ku jalma terlatih sareng diawasi ku ahli urang.
Pikeun minuhan kapuasan anu diarepkeun para pelanggan, urang ayeuna gaduh awak anu kuat pikeun nyayogikeun bantosan umum anu pangageungna anu ngalebetkeun promosi, penjualan kasar, perencanaan, ciptaan, pangendali kualitas luhur, pengepakan, pergudangan sareng logistik pikeun Panyekel Top China Amprolium + Sulphaquinoxaline + Vitamin K3, Kami bakal nawiskeun kualitas luhur anu saé, panginten harga jual kalapa paling ageung pikeun industri, pikeun masing-masing palanggan énggal sareng kadaluarsa nalika ngagunakeun jasa ahli héjo anu paling alus.
Panyekel Top Anticoccidial Cina, Kedokteran Hewan, Kalayan prinsip win-win, kami ngarepkeun ngabantosan anjeun ngahasilkeun langkung seueur kauntungan dina pasaran. Kasempetan lain pikeun dicekel, tapi kudu diciptakeun. Naon waé perusahaan dagang atanapi distributor ti nagara mana waé ogé disambut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami