Disinféktan

  • Glutaraldehyde Solution

    Solusi Glutaraldehyde

    Komposisi Unggal ml Ngandung glutaral: 200mg Indikasi Glutaraldehyde Solution Disinfection sareng ubar antiseptik. Ngagunakeun pikeun disinfection utensil. Farmakologis Aksi Glutaraldehyde Solution mangrupikeun spéktrum anu lega, épisién anu efisien pisan sareng gancang. Kalayan kaunggulan imitatif sareng lemah korosif, karacunan rendah sareng aman, stabilitas larutan cai, éta katelah disinféktan sterilisasi idéal saatos formaldehida sareng étilén oksida. Éta ngagaduhan pangaruh anu hadé dina awak baktéri, ...