Florfenicol 20% Solusi Lisan Florfenicol

Pedaran pondok:

Komposisi
Unggal ml ngandung
Florfenicol ………… .200mg


Detil Produk

Tanda Produk

Indikasi
Dipaké pikeun inféksi baktéri jangjangan, sapertos panyakit pollorum, salmonella avian, cholera gallinarium, avib colibacillosis, bebek serositis tepa, jst.
Florfenicol mangrupikeun antibiotik spéktrum lega sintétik anu épéktip ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip anu terasing tina sato ingon. Florfenicol, turunan fluorin tina chloramphenicol, tindakan ku ngahambat sintésis protéin dina tingkat ribosomal sareng mangrupakeun bakteriostatik.

Dosis
1ml per 10kg beurat awak (20mg / kg beurat awak) salami 3 ~ 5 dinten.

Pangaruh Samping
Saatos dirawat, sapi panginten gaduh anoreksia sementara, turun cai minum sareng réaksi ngarugikeun sapertos diaré.
Ati-ati: Produk ieu henteu kedah dianggo dina sapi nalika nyusuan sareng kakandungan (sareng karacunan embrio)

Waktu ditarikna : Babi: 20 dinten
Hayam: 5 dinten
Panyimpenan : Simpen di tempat anu garing sareng poék dina suhu di handapeun 30 ℃
Kadaluarsa Waktos : 3 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami