Solusi Glutaraldehyde

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Unggal ml Ngandung
glutaral: 200mg

Indikasi
Glutaraldehyde Solution Disinfection sareng ubar antiseptik. Ngagunakeun pikeun disinfection utensil.

Aksi Farmakologis
Glutaraldehyde Solution mangrupikeun spéktrum anu lega, épisién anu efisien pisan sareng gancang. Kalayan kaunggulan imitatif sareng korosif rendah,
karacunan lemah sareng aman, stabilitas larutan cai, éta katelah disinféktan sterilisasi idéal
saatos formaldehida sareng étilén oksida. Éta ngagaduhan pangaruh anu hadé dina awak baktéri, spora, jamur.
Éta ogé sanggup maéhan virus kaasup virus hépatitis Band C sareng virus flu avian.

Dosis
Solusi Karét Glutaraldehyde, produk plastik sareng alat bedah larutan 2.0% steril
(dina hal glutaraldehyde).

Panyimpenan
Di tempat anu garing sareng poék tiis, dijaga tina sinar panonpoé, ngajauhkeun jangkauan barudak

Pakét
Pakét tiasa dilakukeun numutkeun paménta pasar
100ml / 500ml / 1000ml

Kami ngagaduhan grup anu éfisién pisan pikeun nungkulan patarosan ti anu balanja. Tujuan kami nyaéta "100% minuhan klien ku produk kami kualitas luhur, harga sareng jasa staf kami" sareng nikmati reputasi anu luhung di antara pelanggan. Kalayan sababaraha pabrik, urang bakal nyayogikeun seueur jinis Harga Murah pikeun Obat Téknologi Hewan Oxytetracycline 5% Injeksi 50ml, Ayeuna urang gaduh opat barang anu kawéntar. Barang dagangan urang paling dijual henteu ngan ukur di pasar Cina ayeuna, tapi ogé disambut di pasar internasional.
Daptar Harga Murah pikeun Suntik Cina, Oxytetracycline, Arurang beuki ngembang pangsa pasar internasional kami dumasar kana barang-barang kualitas, jasa anu saé, harga anu lumayan sareng pangiriman tepat waktu. Mangga wartosan kami iraha waé pikeun langkung seueur inpormasi.
Kalayan téknologi unggulan kami ogé salaku semangat kami inovasi, gotong royong, manpaat sareng pamekaran, kami badé ngawangun masa depan anu makmur babarengan sareng perusahaan anu anjeun pikahormat pikeun Pilihan Massive pikeun Cina Kedokteran Hewan Kedokteran Vitamin B12 Suntik, ngabagéakeun organisasi anu pikagumbiraeun pikeun gawé babarengan , urang ningali ka payun ngagaduhan kasempetan damel sareng perusahaan di bumi pikeun pamekaran babarengan sareng hasil silih.
Pilihan Massive pikeun Suntik Vitamin C Cina, Kedokteran Hewan, Nyanghareupan persaingan pasar global anu sengit, kami parantos ngaluncurkeun strategi pangwangunan mérek sareng ngamutahirkeun sumanget "jasa berorientasi manusa sareng satia", kalayan tujuan pikeun kéngingkeun pangakuan global sareng pamekaran berkelanjutan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk