Suntikan Ivermectin

Pedaran pondok:

Suntikan Ivermectin mangrupikeun antibiotik pikeun maéhan sareng ngendalikeun eelworm, mariksa sareng acarus.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Ngandung per ml:
Ivermectin. 10mg

Indikasi
Suntikan Ivermectin mangrupikeun antibiotik pikeun maéhan sareng ngendalikeun eelworm, mariksa sareng acarus.
Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun sareng nyegah lélang saluran pencernaan sareng eelworm paru-paru dina ingon-ingon sareng unggas sareng ngapung belat, acarus, louse, sareng parasit sanés di luar awak.
dina sapi:
cacing birit gastrointestinal, lungworms, cacing bunderan sanésna, grub sapi tropis, ngapung-cacing ngapung,
kutu, mites, kutu ngegel jeung sajabana.
domba:
cacing birit gastrointestinal, lungworms, nasal bot, mites mites jeung sajabana.
dina onta:
cacing bunderan cerna, mites.

Dosis sareng Administrasi
Pikeun administrasi subkutan.
Dosis umum: 0,2 mg ivermectin per kg beurat awak, babi 0,3 mg ivermectin per kg beurat awak.
Sapi: 1 ml ivermectin 1% per 50 kg beurat awak
Domba: 0,5 ml ivermectin 1% per 25 kg beurat awak
Babi: 1 ml ivermectin 1% per 33 kg beurat awak
Anjing sareng ucing: 0,1 ml ivermectin 1% per 5 kg beurat awak

Waktos ditarikna
Daging: 21 dinten (sapi sareng domba)
28 dinten (babi).

Entong dianggo dina sapi ngahasilkeun susu kanggo konsumsi manusa.
Entong dianggo dina sapi susu anu henteu nyusuan dina waktos 28 dinten sateuacan anak sapi.

Ngepak 
Pakét tiasa dilakukeun numutkeun paménta pasar
10ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 250ml

Panyimpenan
simpen dina tempat anu tiis sareng ulah ngalaan cahaya.

Ati-ati
1) Entong ngalangkungan dosis di luhur
2) Jauhkeun tina jangkauan barudak
3) Ngumbah leungeun saatos dianggo. Dina kasus kontak sareng panon kulit, ngumbah langsung ku cai salaku
iritasi bisa lumangsung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami