Suntikan Multivitamin

Pedaran pondok:

Perawatan sareng pencegahan kakurangan vitamin dina sato tegalan, gangguan EgGrowth, kalemahan sato anu dilahirkeun anyar, anémia neonatal, gangguan paningali, gangguan peujit, penuaan, anorexla, noninfections gangguan réproduktif, rachitis, lemah otot, tremor otot sareng kagagalan miokardial kalayan kasusah dina inféksi cacing engapan.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Ngandung per ml:
Vitamin A ……………… ..3000 IU
Vitamin D3 ……………… 2000 IU
Vitamin E …………………… ..4 mg
Vitamin B1 …………………… 10mg
Vitamin B2 …………………… .1 mg
Vitamin B6 …………………… 5 mg
Vitamin B12 ………………… 10 μg
Vitamin C …………………… ..1 mg
Nicotinamide …………… ..12.5mg
panthenol ……………… 10.0mg

Indikasi
Perawatan sareng pencegahan kakurangan vitamin dina sato tegalan, gangguan EgGrowth, kalemahan sato anu dilahirkeun anyar, anémia neonatal, gangguan paningali, gangguan peujit, penuaan, anorexla, noninfections gangguan réproduktif, rachitis, lemah otot, tremor otot sareng kagagalan miokardial kalayan kasusah dina inféksi cacing engapan.

Dosis sareng Administrasi
Sapi, kuda, domba, embe sareng babi; 1ml per 1kg beurat awak hirup ku SC, IM atanapi lambat IV. Suntikan salami 5 dinten berturut.

Ditarikna Periode
Teu aya

Ati-ati
Jauhkeun sadaya ubar ti barudak

Panyimpenan
Simpen antara + 2 ℃ sareng +15 ℃, sareng nyalindung tina cahaya

Pakét
Pakét tiasa dilakukeun numutkeun paménta pasar
10ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 250ml
Maksad kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk sareng solusi anu paling saé dina biaya kalapa, sareng dukungan anu luhur pikeun konsumén di panjuru dunya. Kami parantos ISO9001, CE, sareng GS bijil sareng leres-leres taat kana spésifikasi kualitasna pikeun Kadatangan Anyar Cina Cina Kedokteran Hewan Kedokteran Gentamycin Injeksi 100ml No 5, Tim kompléks ahli kami sigana bakal sepenuh haté dina jasa anjeun. Kami leres-leres ngabagéakeun anjeun pastina angkat kana halaman wéb sareng perusahaan sareng ngintunkeun patarosan anjeun.
Kadatangan Anyar Cina Cina Gentamycin, Verterinary, Salajengna, kami parantos didukung ku para ahli anu paling berpengalaman sareng berpengetahuan, anu ngagaduhan kaahlian anu hébat dina domain masing-masing. Profésional ieu damel dina koordinasi anu caket antara aranjeunna pikeun nawiskeun ka palanggan kami sajumlah épéktip barang.
Urang badé bakti diri pikeun nawiskeun pembeli anu kami hormat kalayan solusi anu paling sumanget pikeun Suplai OEM / ODM Cina Vitamin C Suntikan 500mg5ml Obat Manusa, Perusahaan kami ngajaga usaha leutik anu dijaga digabungkeun ku bebeneran sareng kajujuran pikeun ngajaga hubungan jangka panjang sareng urang konsumén.
Pasokan OEM / ODM Cina Vitamin C Injeksi 500mg5ml, Vitamin C, Kami teras-terasan keukeuh kana épolusi solusi, nyéépkeun dana anu hadé sareng sumber daya manusa dina pamutahiran téknologi, sareng mempermudah paningkatan produksi, minuhan kahoyong prospek ti sadaya nagara sareng daérah .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami