Hebei Pangajaran sarta Palatihan Atikan Imun Panyawat Téhnologi Industri Institute parantos disetél

Tanggal 15 Nopémber 2020, Institut Panilitian Téhnologi Industri Hebei Veterinary Immune Booster disetél sacara suksés, dumasar kana Hebei Junyu co farmasi., LTD, didamel sasarengan sareng kuliah di beulah kalér Hebei, universitas liaocheng, téknologi biologis shijiazhuang McIntosh co., LTD. Acara pembukaan anu diayakeun di Hebei junyu farmasi co., Ltd.
news (1)
Lembaga ieu didirikeun kalayan dukungan pamaréntah lokal, bantosan kolaboratorna sareng kerja keras padamel Junyu.
Lembaga ieu diwangun ku opat tim: tim bimbingan panilitian ilmiah, tim panilitian sareng pamekaran, tim transformasi prestasi, sareng anggota dewan. Aranjeunna kolaborasi sareng silih rojong sareng damel babarengan ngamajukeun pamekaran produk ningkatkeun imun sato.
news (2)
Liu, sutradara umum Hebei junyu farmasi di co., Ltd nyarios: ningkatna imunitas sato, dina raraga "ngalayanan peternakan séhat, panyalindungan perlindungan héjo héjo" pikeun misi, khususna dina bidang budidaya kaséhatan produk ningkatkeun imunitas , "kekebalan pikeun ningkatkeun pamekaran produk sareng inovasi" salaku eusi inti, dina waktos anu sasarengan, sistem kasehatan pikeun pamekaran sareng inovasi salaku alat utama karakter jasa hebei junyu nilai tambah, fokus kana kaséhatan sato, fokus kana épisién beternak.
news (3)
Ti ayeuna ayeuna, Hebei Veterinary Immune booster Industrial Technology Research Institute sacara resmi dioperasikeun. Ngadegna lembaga panalitén sacara efektif bakal ngamajukeun kamajuan téknologi sareng pamekaran kualitas luhur industri booster imun hewan di Propinsi Hebei.
news (4)
Ningkatkeun kamampuan inovasi téknologi sareng daya saing pasar industri panguat imun hewan. Lembaga bakal ngahijikeun sumberdaya inovasi sains sareng téknologi, paningkatan imun hewan sadaya ranté industri kana inovasi téknologi, ngembangkeun panilitian inovasi téknologi konci umum sareng industri, ngalaksanakeun transformasi prestasi ilmiah sareng téknologi, palayanan téknis pikeun industri, ngenalkeun budidaya bakat, ilmiah sareng kagiatan inovasi téknologi pikeun ngamajukeun panilitian strategi pangwangunan industri, ogé ningkatkeun struktur industri, ngamajukeun produksi, diajar sareng panilitian, kalayan jero fusi sareng ngagancangkeun sistem inovasi industri anu aya hubunganana di propinsi.


Waktos Post: Mar-11-2021