Milu ilubiung dina Pameran Peternakan Internasional ka-18 anu diayakeun di Changsha

Hebei Junyu farmasi co., Ltd ngahadiran eksposisi peternakan internasional ke-18 anu diayakeun di Changsha tanggal Sep.2020.
Perusahaan Junyu gaduh 20 taun pangalaman dina jangjangan, hewan, industri ubar aqua, anu mangrupikeun 20 pabrikan luhur di Cina, kalayan disahkeun dina ISO sareng GMP, Perusahaan ngagaduhan opat lembaga panilitian sareng pamekaran, ingon-ingon, unggas, perikanan sareng panilitian ubar hérbal sareng pusat pangwangunan, kalayan sajumlah insinyur sareng laboratorium maju, aya 200kinds produk sahandapeun 10 jalur produksi utama pikeun ngalayanan nasabah domestik sareng global kalayan produk anu kualitasna saé, kinerja biaya anu saé. Sapertos garis suntikan, kakuatan leyur sareng garis premix, garis larutan lisan, garis disinféktan sareng garis ekstrak ramuan Cina sareng sajabina, sadaya garis dilengkepan mesin berteknologi tinggi sareng kontrol kualitas anu ketat.

9010 (1)
Produk anu seueur dijual sareng dilarapkeun kana sababaraha perusahaan ternak ingon-ingon ageung sareng sedeng, kualitas produk anu stabil sareng kualitas layanan purna jual ku pujian perusahaan. Produk kami ogé diékspor ka pasar internasional, kalayan konsumén satia kami di Wétan Tengah sareng Afrika.
Dina éksposisi ieu, kami nunjukkeun produk pangénggalna anu dilakukeun dina ramuan tradisional Tiongkok, anu nyayogikeun kinerja anu langkung séhat dina imunopotentiator, kecuali stabilitas ternak normal sareng ubar unggas, produk ieu bakal ngakibatkeun udagan pikahareupeun dina waktos anu lami dina ningkatkeun imunitas sareng pertumbuhan.
Obat unggas mangrupikeun kaunggulan urang dina sadaya sisi. Ti saprak tahan kana kuman dugi ka diubaran sagala jinis panyakit, sareng dina suplemen gizi. Barang-barang anu ngajualna panas sapertos AD3E, Pelindung Ati, siri Vitamin, Asam amino, Tylosin, Beusi Dextran, Oxytetracycline, Tilmicosin, Florfinical, Amoxicyline, Dexamethasone, Ivermictin sareng sajabina.
Produk kami ditampi kalayan saé sareng ditampi ku pasar. Dina ngolah éksposisi, Insinyur nunjukkeun dina situs efek leyur produk bubuk kami, gancang sareng tanpa résidu.

9010 (2)


Waktos Post: Mar-11-2021