Nutrisi Vitamin AD3E Plus C Solusi Lisan

Pedaran pondok:

Komposisi
Unggal ml ngandung
Vitamin A 50000IU
Vitamin D3 25000IU
Vitamin E 20mg
Vitamin C 100mg


Detil Produk

Tanda Produk

Indikasi
1, Vitamin AD3EC dituduhkeun pikeun pelengkap diet pakan ternak, kandungan kandungan vitamin anu tinggi sareng kasaimbangan Asam Amino mastikeun pembalikan gancang tina sadaya kaayaan anu aya hubunganana sareng kakurangan vitamin sareng asam amino dina diét
2, Vitamin AD3EC mastikeun ningkatkeun produksi, gancang sembuh tina panyakit anu disababkeun ku baktéri, jamur viral sareng tina kaayaan setrés kusabab transportasi, vaksinasi, parobahan diest ogé inféksi parasit.
3, Vitamin AD3EC ningkatkeun produksi endog, ngagancangkeun pertumbuhan, ningkatkeun hatchability sareng kasuburan, ningkatkeun kualitas cangkang.
4, Éta ngalereskeun mukosa anu luka, ngarangsang produksi antibodi pikeun imunitas anu langkung saé

Dosis
Pikeun jangjangan, paménta anu langkung tinggi dina waktos anu panas, panyakit, setrés vaksinasi, pangumpulan sareng transportasi.
Anak sapi, domba: 2-5ml / sirah
Babi: 3-6ml / sirah
Pignet: 0,5-2ml / sirah
Hens: 10ml / 2-3L cai minum pikeun 100 sénti
Broliers: 10ml / 2-3L cai minum pikeun 200-300 hayam.

Bungkusan
500ml

Panyimpenan
Di tempat anu garing sareng tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami