Gizi Larutan Ati ati Lisan

Pedaran pondok:

<strong>Composition</strong>
Komposisi
Unggal L ngandung
L-karnitin 18gm
Sobitol 144gm
Kolin klorida 72gm
Methionine 10gm
Vitamin E 5gm
Vitamin B2 5gm
Kalium klorida 10gm
Antara-80 125gm
Nicotinamide 50gm


Kirim email ka kami

Detil Produk

Tanda Produk
Indikasi
1, Ningkatkeun pencernaan sareng metabolisme nutrisi pakan utamin khusus gajih.
2, Ngadukung fungsi detoksifikasi alami tina ati, kurangna appotite, ayndrome beuteung cai, hydropericardium
3, Éta tiasa dianggo sasarengan sareng anticoccidial, antibiotik sareng antiparasitas pikeun ngaleutikan épék anu tiasa ngarusak dina ati
4, Kanggo ningkatkeun kamampuan imunitas sareng ningkatkeun daya tahan awak ngalawan panyakit.

5, Pikeun ningkatkeun, ningkatkeun sareng ngarangkep fungsi ati, bili.
Dosis sareng Pangaluaran

1ml per 4 liter cai nginum, éta tiasa dianggo salami 10 dinten berturut-turut dina lapisan sareng peternak anu performa tinggi sareng Broliers anu ngembang pesat
Bungkusan

500ml
Panyimpenan


  • Di tempat anu garing sareng tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung.
  • Solusi Lisan Supervirus Cageur

  • Antibiotik Lisan Pikeun Embe