Suntik Oxytetracycline

Pedaran pondok:

Perlakuan panyakit disababkeun ku organisme rentan ka Oxtetracycline dina sapi, domba sareng domba.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Unggal ml ngandung
Oxytetracycline ………… .200mg

Indikasi
Perlakuan panyakit disababkeun ku organisme rentan ka Oxtetracycline dina sapi, domba sareng domba. Pikeun sapi: Bronchopneumonia sareng inféksi pernapasan anu sanés, inféksi saluran pencernaan, metritis, mastitis, septicemia, inféksi puerperal, sareng inféksi baktéri sekundér anu utamina disababkeun ku virus, jst.
Pikeun domba sareng domba: Inféksi pernapasan, urogenital, saluran pencernaan sareng kuku, mastitis, tatu anu katépaan, jst.

Dosis sareng Administrasi
Diurus ku suntikan intramuskular.
Sapi, domba sareng domba: 0,5ml ~ 1ml per 10kg beurat awak pikeun hiji dosis, henteu langkung ti 10ml per tempat suntikan.

Pangaruh Sampingan sareng Kontéksipikasi
Suntikan Oxytetracyclinehenteu dimaksad kanggo ucing, anjing sareng kuda. Éta henteu kedah dipasihkeun ka sato nalika telat kakandungan, sato anu parah ruksakna ati sareng ginjal sareng sato kaleuleuwihan kana Oxytetracycline. Kadang-kadang pembengkakan samentawis dina situs suntikan lumangsung.

Ditarikna Waktos
Daging: 28 dinten
Susu: 7 dinten
Ati-ati: Jauhkeun sadaya ubar ti barudak
Panyimpenan: Simpen antara + 2 ℃ sareng +15 ℃, sareng ngajagi tina lampu

Pakét: Paking tiasa dilakukeun numutkeun paménta pasar
10ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 250ml

Kami teraskeun sareng tiori "kualitas heula, panyadia mimitina, paningkatan sareng inovasi anu tetep pikeun minuhan palanggan" kalayan manajemén sareng "nol cacad, nol keluhan" salaku tujuan standar. Pikeun hébat perusahaan kami, kami nganteurkeun dagangan nganggo unggulan anu saé dina harga anu wajar pikeun 2019 Cina Desain Anyar Cina Shandong Unovet Kedokteran Hewan Kedokteran Alus Quanlity Oxytetracycline Injeksi Sapi Paké, Kami terus-terusan ngembangkeun sumanget perusahaan kami "kualitas hirup perusahaan, kiridit jaminan kerjasama sareng tetep motto dina pikiran urang: konsumén munggaran.
2019 Cina Desain Anyar Cina Kedokteran Hewan, Suntikan Oxytetracycline, Barang dagangan kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu teras-terasan. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksesan!
Hebei Junyu Farmasi Co., Ltd, didirikeun taun 1999, anu mangrupikeun perusahaan ubar médis pikeun ahli khusus dina P&P, Produksi, Pamasaran sareng Jasa Téknis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami