Baktéri EM super pekat

Pedaran pondok:

Bacillus subtilis, Candida utilis, baktéri fotosintétik, bakteri nitrifying, baktéri asam laktat, actinomycetes, énzim aktip, faktor trofik, katalis fotosintétik, aktivator oksigén, aktivator.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Bacillus subtilis, Candida utilis, baktéri fotosintétik, bakteri nitrifying, baktéri asam laktat, actinomycetes, énzim aktip, faktor trofik, katalis fotosintétik, aktivator oksigén, aktivator.

Indikasi
Digunakeun sacara lega dina lauk, hurang, keuyeup, bonténg laut, belut, kuya, kuya, bangkong, belut, kéong, kerang sareng akuakultur khusus.

Ningkatkeun kualitas cai sareng sedimen:

Ngurangan cai dina nitrogén amonia, nitrit, hidrogén sulfida, zat organik (umpan residual, tai, padet ditangguhkeun) sareng zat ngabahayakeun sanésna, panyaluyuan dua arah pH. Pikeun nyegah parobihan cai (warna cai beureum, hideung, kentel, jelas), kaayaan buruk kaayaan.

Tahap baktéri saimbang sareng fase ganggang:

Épéktip ngahambat pertumbuhan sareng baranahan patogén, ngamajukeun tumuh sareng baranahan baktéri anu nguntungkeun. Promosikeun ganggang héjo, diatom sareng pertumbuhan ganggang anu manpaat anu sanés, ngahambat ganggang, cyanobacteria sareng ganggang ngabahayakeun sanésna, pikeun ngajaga gajih awak cai, hirup, lembut, tiis.

Pamakéan jeung dosis
Tuang merata di kolam renang:
Campur 100g produk ieu sareng cai 5kg, tumpahkeun rata dina cai 10000 ~ 12000m2, sakali salami 15 dinten.
Pikeun kahiji kalina, kedah nganggo dosis dobel.
Nalika buruk kualitas cai, tumpah rata dina 6666 ~ 10000m2 cai, sacara efektif tiasa ningkatkeun kualitas cai.

Catetan:
Anggo produk ieu saatos 3 dinten saatos disinfeksi.
Pangaruhna bakal adonan dina cerah.
Produk mikroorganisme aktif dina kaayaan asrama, langkung kondusif pikeun stabilitas produk.

Ngepak
100g / kantong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami