Super Gasomil - JS Bubuk

Pedaran pondok:

Bacillus subtilis, Nitrobacterium, Nitrococcus, baktéri fotosintétik.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Unggal gram kacumponan
Bacillus subtilis, Nitrobacterium, Nitrococcus, baktéri fotosintétik

Indikasi
Ngurangan karusuhan cai disababkeun ku padet organik ditangguhkeun.
Ngalenyepan sadaya jinis gas beracun sapertos NH4 (NH3), H2S, CO2, NO2.
Ningkatkeun tingkat oksigén, stabilkeun nilai PH dina handapeun kolam renang.
Ningkatkeun tingkat pertumbuhan, tingkat salamet, produktivitas

Dosis
Pamakéan éksternal: pikeun kahiji kalina, 400-500 gram // 4000m3 cai
Tina dosis kadua satengah dosis, sakali unggal 15 dinten.
Anggo internal: dicampur sareng pakan, 10-30g gram / kg pakan.

Perhatosan
Entong ngarobih cai atanapi nganggo disinféktan dina 7 dinten saatos nganggo produk ieu.
Entong nganggo ubar antibakteri nalika nganggo produk ieu.

Panyimpenan
Simpen dina tempat anu garing sareng tiis henteu langkung ti 30 ° C. Jauhkeun tina sinar panonpoé langsung.

Ngepak
100g atanapi sakumaha sarat konsumén urang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami