Solusi Lisan Supervirus Cageur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Perlakuan sareng pencegahan panyakit inféktous unggas, sapertos influenza, panyakit newcastle, panyakit bursal tepa, IBD, laryngotracheitis tepa, bronchitis tepa.
Sumanget depresi, muriang tinggi, anorectic, ngorok, mukus utah, ngabareuhan panon atanapi dina sirah, beuheung atanapi rambut sirah naék atanapi nangtung, sisir sisir ungu, kulit endogna bodas, teundeun produksi epp, ngadamel najis héjo bodas konéng .
Fitur
Nyegah réplikasi virus, fungsi Antipiretik, tiasa gancang ngagentos ngarareunah awak disababkeun ku panas. Épék anti radang, ngabantosan ngadalikeun panyebaran peradangan dina paru-paru. bronchus jsb.
Ningkatkeun imunitas awak, nyegah virus kana jaringan sél

Komposisi
Ubar sanyawa ramuan
Rahmannia, fructus gardeniae, scutellaria baicalensis, fructus forsythiae scrophularia ningpoensis

Pamakéan jeung Dosis
Campur sareng cai, 500ml per 300-400kg cai kanggo nginum hayam, sakali sapoé salami 3 dinten

Pangaruh Samping: Teu aya efek samping
Pancegahan: Entong dianggo dina suhu luhur
Panyimpenan Toko dina tempat anu poek, tiis & garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami