Tylosin Tartrate Bolus 600mg

Pedaran pondok:

Pikeun baktéri Gram-positip sareng inféksi mycoplasma sapertos.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi
Bahan aktif: unggal tablet ngandung Tylosin tartrate anu sami sareng tylosin 600mg

Watekna
Tablét konéng bulak

Laku farmakologis
Antibiotik Macrolide diformulasikeun salaku tylosin tartrate. Sapertos antibiotik macrolide anu sanés, tylosin ngahambat baktéri ku cara ngariung 50S ribosome sareng ngahambat sintésis protéin. Spéktrum kagiatan diwatesan utamina pikeun baktéri aérobik gram positip. Clostridium sareng Campylobacter biasana sénsitip. Escherichia coli sareng salmonella tahan dina babi, lawsonia intracellularis nyaéta senstive.

Target spacles
Sapi, domba, embe, babi sareng jangjangan.

Indikasi
Pikeun baktéri Gram-positip sareng inféksi mycoplasma sapertos
Panyakit pernapasan kronis hayam, rhinitis tepa, babi mycoplasma pneumoniae, rematik, éta ogé dianggo pikeun babi pneumoniae sareng disentri anu disababkeun ku pasteurella sareng disentari disababkeun ku treponema

Dosis sareng Administrasi
ku administrasi lisan
Sapi, domba, embe sareng babi: hiji tablet / 30-60kg beurat awak, 10-20mg / kg beurat awak.
Unggas: hiji tablet / 12kg beurat awak 50mg / kg beurat awak

Perhatosan khusus
Moal dianggo dina ingon-ingon lactating
Moal dianggo dina ngendog hayam bikang

Réaksi ngarugikeun (Frékuénsi)
Tylosin tiasa nyababkeun diare dina sababaraha sato. Réaksi kulit parantos dititénan dina babi
Administrasi kana kuda parantos fatal

Interaksi Narkoba
Éta henteu kedah dianggo sakaligus sareng macrolides sanés. Dikombinasikeun sareng β-laktam éta
antagonis

Overdosis
Dokter hewan kedah langsung dikontak upami aya perkawis gejala anu kajantenan atanapi upami overdosis disangka.

Ditarikna Periode
Babi: 14 dinten
Sapi, domba sareng domba: 21 dinten
Moal dianggo dina ingon-ingon lactating
Moal dianggo dina ngendog hayam bikang

Panyimpenan: Simpen di handapeun 30 ℃, tetep dina tempat anu garing, simpen dina wadah ketang
Pakét: 4bolus / leuleuy 10 leuleuy / kotak
Organisasi kami parantos fokus kana strategi mérek. Kepuasan Pelanggan mangrupikeun pariwara pangageungna. Kami ogé sumber panyadia OEM pikeun Harga Murah Cina Tylosin Bolus, Kami yakin kana diri yén kami bakal nyayogikeun solusi kualitas luhur dina harga anu resonable, dukungan saurna jual anu hadé pikeun konsumén. Sareng urang bade ngembangkeun masa depan anu matak pikasieuneun.
Harga Pangmurahna China Tylosin Tartrate Bolus, Tylosin Tartrate Bolus 600mg, Kalayan tujuan "nol cacat". Pikeun miara lingkungan, sareng pangasilan sosial, jaga tanggung jawab sosial karyawan salaku tugas sorangan. Kami ngabagéakeun babaturan ti sakumna penjuru dunya pikeun nganjang sareng ngabimbing urang supados urang tiasa ngahontal cita-cita win-win sasarengan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami